Ohita navigaatio

12.9.2011

Alkusyksyn saavutettavuusuutisia Turku 2011 -säätiöstä

Turun kulttuuripääkaupunkivuoden tiloissa ja tapahtumissa huomioidaan monin eri tavoin saavutettavuutta.Logomo on saavutettava joka päivä, myös induktiosilmukka lainattavissa

Logomo on kokonaisuudessaan fyysisesti esteetön ja näyttelyistä erityisesti Tuli on irti -näyttely on rakennettu monilla tavoin saavutettavaksi. Katso lisätietoja mm. syksyn Tuli on irti -näyttelyn viittomakielisistä opastuskierroksista.

Logomon näyttelypuolella on tarvittaessa lainattavissa myös kannettava induktiosilmukka. Silmukkaa voi kysyä Logomon lipunmyyntitiskiltä.


Viittomakielinen opastus Liisa ihmemaassa -näyttelyssä 2.10. Logomossa

Logomossa vuoden loppuun asti esillä oleva Liisa ihmemaassa -näyttely on suurin koskaan Suomessa järjestetty nykyvalokuvataiteen näyttely. Näyttelyyn järjestetään viittomakielinen opastus 2.10. klo 13. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan. Ilmoittautumiset opastukseen ke 28.9. mennessä 2011 Kulman infoon: info(a)turku2011.fi tai puh. 02 262 2022.

Lisätietoja Liisa ihmemaassa -näyttelystä
 


Vapaaehtoisseminaari 20.10.

Turku 2011 -säätiö järjestää yhdessä Mikaelin seurakunnan kanssa vapaaehtoisseminaarin otsikolla "Vapaaehtoistyössä on voimaa". Seminaari järjestetään Logomolla 20.10. klo 14.30-18.30 Puhujina seminaarissa ovat mm. onnellisuusprofessori Markku Ojanen, työnohjaaja Pirjo Möller, ajankäytön kouluttaja Timo Lampikoski sekä projektikoordinaattori Essi Hätönen, joka kertoo, kuinka kaikille avoin Turku 2011 vapaaehtoisohjelma rakennettiin. Seminaari on kaikille avoin ja maksuton.

Seminaariin ilmoittautuminen
 


Blackmarket 20.10. VPK-talolla klo 18-22.33 - osassa keskusteluja myös kirjoitus- ja viittomakielinen tulkkaus

Hannah Hurtzigin (Mobile Academy, Berlin) luoma Blackmarket on esitys ja hetkellinen näyttelytila, jossa kerrottu tieto vaihtaa omistajaa. 50 kutsuttua asiantuntijaa istuvat kukin omaan pöytäänsä välittämään eteenpäin tietämystään - ymmärrettäväksi, juoruttavaksi tai väärinymmärrettäväksi.

Tapahtuman osanottajat voivat varata yhdellä eurolla käyttöönsä asiantuntijan käydäkseen hänen kanssaan dialogia puolen tunnin ajan. Vaihtoehtoisesti osallistujat voivat kuunnella valitsemiaan keskusteluja kuulokkeista BLACK RADIOn kanavilta. Osassa keskusteluista on myös kirjoitus- ja viittomakielinen tulkkaus. Lisätietoja Blackmarketista


Selkokielinen kuukausitiedote

Syyskuun kuukausitiedote

Kaikki selkokieliset kuukausitiedotteet löytyvät turku2011.fi/saavutettavuus -sivun kautta. Sivulla on myös lisätietoa ja tuoreimmat 2011 saavutettavuuskuulumiset.


Viittomakielinen kuukausitiedote

Syyskuun viittomakielinen kuukausitiedote  

 

Lisätietoa:
Turku 2011 -säätiön projektikoordinaattori Pauliina Mäkinen
pauliina.makinen(a) turku2011.fi
puh: 044 907 5707

 
Siirry sivun alkuun